luni, 10 ianuarie 2011

Salata Boeuf

Ingrediente

200 gr piept de pui fiert, 1 morcov fiert, 5 cartofi fierti, 50 gr mazare fiarta, 1 borcan de castraveciori in otet, 1 borcan de ardei gogosar in otet, sare dupa gust, maioneaza, mustar.

Mod de preparare

Legumele fierte se taie cubulete. Castraveciorii si ardeiul se scurg de zeama , se taie cubulete, apoi se lasa la scurs. Intr-un bol punem legumele tocate, adaugam pieptul de pui maruntit, se adauga castraveciorii ,ardeiul tocat si stors, maioneaza, mazarea, praful de sare si mustar. Ingredientele se adauga dupa gust. Se amesteca usor, astfel incat compozitia sa devina uniforma. Se pune pe un platou sau bol si se decoreaza dupa preferinta cu legume fierte, masline si verdeata.

Mod de servire

Se serveste rece. Ideala pentru masa de Craciun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu